Notícies

Iniciem novament el treball de síntesi! (09/04/2018)

Els alumnes de 4t d’ESO iniciaran un curs més el treball de síntesi referent al “Camino de Santiago”, que conclourà amb la cel·lebració del viatge final de curs, recorrent part del mateix.

Horaris de les exposicions orals (15/06/2017)

Graella exposicions CdS 4t_Camino_Tribunals_150617

Fira de Sant Tomàs (curs 2015/16 – 20 i 21/12/15)
Els alumnes de 4t, per tercer any consecutiu, han dut a terme la segona de les activitats de recaptació de fons per al viatge final de curs, i novament, el resultat ha estat un èxit!

Primer entrenament Camino (curs 2015/16 – 18/12/15)
Com ja ve essent habitual, aquest passat divendres 18 de desembre, es va dur a terme el primer dels entrenaments per a preparar el viatge final de curs. 9 km pels voltants de Blanes, amb una aturada per esmorzar a la ciutat esportiva, gentilesa de l’AMPA!

Setmana d’inici del treball de síntesi (09/02/15)

Aquesta setmana, tots els alumnes de 4t iniciaran el treball de síntesi Camino de Santiago. Seran quinze setmanes de treball intens per donar forma als diferents projectes que se’ls presentin. Avui mateix, es durà a terme la presentació d’aquest blog de treball. Ànim que comencem!

Fira de Sant Tomàs (23/12/14)

Els alumnes de 4t ja han dut a terme la segona de les activitats de recaptació de fons per al viatge final de curs, i el resultat ha estat un èxit!

Primer entrenament Camino (22/12/14)

Aquest passat dilluns 22 de desembre, es va dur a terme el primer dels entrenaments per a preparar el viatge final de curs. 9 km pels voltants de Blanes, amb una aturada per esmorzar a la ciutat esportiva, gentilesa de l’AMPA!

Venda de galetes (10/12/14)

Els alumnes de 4t han iniciat les activitats de recaptació per al viatge final de curs, venent galetes a tot el professorat. Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s